domov
kontakti
kazalo

 
Zdrav življenjski slog - TV prispevek
05.11.2013

V samo treh letih je program Zdrav življenjski slog postal nezanemarljiv del dinamičnega šolskega življenja. Gre za projekt, ki ima pozitivne učinke na zdravje otrok., kar potrjuje evalvacija in aktivno vključuje znaten del osnovnošolske populacije. Glede na to, da je otroke dandanašnji težko pritegniti k športni aktivnosti, in da se tako številčno prostovoljno vključujejo v programe Zdravega življenjskega sloga, lahko rečemo, da je projekt dosegel pomemben uspeh pri izboljševanju zdravja otrok.
 
To potrjuje tudi evalvacija in aktivno vključuje znaten del osnovnošolske populacije. Glede na to, da je otroke dandanašnji težko pritegniti k športni aktivnosti, in da se tako številčno prostovoljno vključujejo v programe Zdravega življenjskega sloga, lahko rečemo, da je projekt dosegel pomemben uspeh pri izboljševanju zdravja otrok.

V včerajšnji dnevnoinformativni oddaji na Televiziji Slovenija, prvi program, je bilo spregovorjenih nekaj besed o projektu Zdrav življenjski slog. Prispevek si lahko ogledate na povezavi Zdrav življenjski slog - TV SLO 1>>>

avtor: Boštjan Vintar
foto: Šport mladih